<< Nieuws

Evenement: Represent Noord  

Datum

Het afgelopen halfjaar bereikte een hoogtepunt met het zeer succesvolle REPRESENT NOORD-evenement. Dit door onze toegewijde Jongerenambassadeurs georganiseerde evenement was een levendige en betekenisvolle bijeenkomst waar waardevolle gesprekken en connecties tot stand kwamen. 

Tijdens dit evenement ontstonden er mooie gesprekken en werden er nieuwe contacten gelegd tussen jongeren en professionals. Deze dag was een overtuigend bewijs dat gezamenlijke inspanning essentieel is om de toekomst van Amsterdam Noord vorm te geven. 

We willen speciale erkenning geven aan enkele van onze Jongerenambassadeurs. Chairesse maakte indruk met een emotioneel en krachtig ‘spoken word’-optreden. Jayden en Souhaila namen het voortouw met hun uitstekende presentatievaardigheden, terwijl Deborah en Fatima inspirerende brainstormsessies leidden die iedereen aan het denken zetten. 

Hoewel dit evenement een belangrijke mijlpaal was, is het slechts het begin. We kijken uit naar de komende maanden, waarin we meer activiteiten en initiatieven plannen om de betrokkenheid van jongeren in Amsterdam Noord te bevorderen.